Akademia e Arteve Marciale

vllaznia taekwondo

Trajnerë të Dekoruar

Hapësira Moderne

150+
Sportistë

50+
Trofe

Programe të avancuara

Studentë të certifikuar

Rreth Vllaznia Taekwondo


Taekwondo-ja ne Shkoder i ka fillimet e saj në vitet 2000-2001

Më 7 vite ndërprerje, më 1 Shkurt 2013 rihapet Taekwondo në Shkoder. Edhe pse jo shumë i njohur shume te rinj iu bashkangjiten këtij sporti. Pas një eksperience 13 vjeçare, 10 vite mori specializim në Itali ku arriti të marrë brezin e zi 2 DAN,vazhdon atë që dy profesorët e tij nisën.

Jo makineri rezultatesh por njerëz të fortë dhe me vlera!

Prof. Elion Puka

programet


“Akademia e Arteve Marciale Vllaznia Taekwondo sjell trajnime në TAEKWONDO për fëmijë 3-13 vjeç, të rinj dhe të rritur.”

“Akademia e Arteve Marciale Vllaznia Taekwondo ofron trajnime në MMA për të rinj dhe të rritur.”

“Akademia e Arteve Marciale Vllaznia Taekwondo mundëson trajnime në JIU-JISTU për të rinj dhe të rritur.”

lajme


përfitimet e arteve marciale


Vetëbesim
i lartë

Redukton
stresin

Rrisin
përqendrimin

Parandalojnë
obezitetin

Socializim
me të tjerët

Zemër të
fortë

trajnerët tonë