Sa me fat është Shkodra që ka djem si ty Vlerar Bekteshi!

Ekipi i Vllaznisë në Taekwondo ka nxjerr herë pas here sportistë dhe trajner të kualifikuar jo vetëm nga ato në anët e dyluftumit por edhe nga ato me nivele të larta drejtuese, siç është shembulli më i freskët i Vlerar Bekteshit me arritje te shumta kombëtare e ndërkombtare.
Aktualisht është drejtor sportiv pranë Federates Shqiptare te Taekwondosë dhe ka rezultate te shkelqyera kudo qe ai ka marr pjese si albitër.
Ne duhet ti njohim keto djem dhe ti marrim si modele të mira për tu ndjekur sepse na duhen si shembuj praktik për pasqyrimin e realitetit ku jetojmë.
Eshtë mundësia më e mirë që të rinjtë të kenë frymëzimet e duhura për tu mbështetur në ambicjet e tyre për të ardhmen!