programet tona

programet tona


Taekwondo

“Akademia e Arteve Marciale Vllaznia Taekwondo sjell trajnime në TAEKWONDO për fëmijë 3-13 vjeç, të rinj dhe të rritur.”

mma

“Akademia e Arteve Marciale Vllaznia Taekwondo ofron trajnime në MMA për të rinj dhe të rritur.“

JIU-JITSU

“Akademia e Arteve Marciale Vllaznia Taekwondo mundëson trajnime në JIU-JITSU për të rinj dhe të rritur.”

Për Regjistrime


Keni pyetje apo keni nevojë për ndihmë? Përdorni formularin për të kontaktuar dhe ne do të kontaktojmë me ju sa më shpejt të jetë e mundur.