10 vite nga rihapja e ekipit Vllaznia Taekwondo

Faleminderit trajnerave të mi të mrekullueshëm Ardian Meta, Elvis Sejko, Giuseppe Dellino, Naceur Atia. Ju jeni shembujt e mi më të mirë.

Faleminderit sportistave tonë që jeni frymëzimi dhe motivimi jonë më i madh.

Faleminderit prindër, miq e dashamirë për mbështetjen e vazhdueshme që na jepni ku ndër to dëshiroj të përmend disa edhe pse janë shumë.

E filloj me Fatbardh Çinarja, Irena Bakalli, Vladimir Brigjaj, Olsi Zekaj, Qemal Bekteshi, Agron Bushati, Admir Spatari, Ymer Qosja, Gramoz Hasa, Edison Kraja, Bledar Vukaj, Neual Uruçi e shum e shumë të tjerë.

Falenderojmë Federata Shqiptare Taekwondo World – World Taekwondo Albania
ku jemi me fat që jemi pjes e kësaj federate të madhe.

Mbi të gjitha falenderimet e qofshin Zotit të madh që na ka mundësuar ti kemi të gjitha këto arritje.

Shohim vetëm përpara, rrugë e gjatë na pret. Ky është vetëm fillimi.

Vllaznia asht dashni që t’rrëmben çdo ndjesi t’bukur.