Ceremonia e ndarjes së brezave të zinj

Ceremonia e ndarjes së brezave të zinj

Ditën e Shtune u zhvillua ceremonia e ndarjes së brezave të zinj në ambientet e pallatit të sportit “Fetih Borova” në Tiranë. Nga ekipi i Vllaznisë certifikuan këto sportistë: Ju kujtojmë që suksesi vjen vetëm nëpërmjet përpjekjes, punës, mundit dhe seriozitetit. Dëshiroj që arritja e gradës së marrë ti shërbejë shoqërisë ku ne jetojmë si…

Kupa e Shqipërisë

Kupa e Shqipërisë

Ekipi i Vllaznisë merr pjesë me 104 sportistë në Kupen e Shqipërisë në Taekwondo dhe shpallet: Kampion me fëmijët, Nën kampion me para të rinjtë, Vend i 3-të me të rinjtë, Vend i 3-të me të rriturit. Sportistja Ajris Sula e ekipit tonë shpallet sportistja më e mirë për fëmijë në këtë aktivitet. Pallati i…

Kampionati Ballkanik

Kampionati Ballkanik

•Përfundoi me sukses kampionati Ballkanik për ekipin tonë kombtarë në Sarajevo të Bosnjes. Nga ekipi i Vllaznisë morën pjesë 5 sportistë ku nga këto u arriten 3 venda të 3-ta, medalje bronzi. •Menida Meta në peshën -37 kg, kadet zuri vendin e 3-të mbas dy ndeshjeve mjaft të forta ndaj Bosnjes që e fitoi 2-0…

Kampionati ” 7-th Tirana Trophy”

Kampionati ” 7-th Tirana Trophy”

Këtë fundjavë në parkun olimpik Feti Borova u zhvillua kampionati ndërkombëtar “Tirana Trophy” Në këtë aktivitet morën pjesë 19 ekipe nga Italia, Greqia, Mali i Zi, dhe Shqiperia me rreth 400 sportistë.Ekipi i Vllaznisë bëri paraqitje të mirë duke u rënditur në vend të 5-të me pikë të përgjithshme. Rezultatet individuale janë:6 vende të para…

Vllaznia Taekwondo mbron titullin kampion në Kampionatin Kombëtar për fëmijë

Vllaznia Taekwondo mbron titullin kampion në Kampionatin Kombëtar për fëmijë

Vllaznia Taekwondo mbron titullin kampion në Kampionatin Kombëtar për fëmijë që u zhvillua në qytetin e Fierit, ndërsa Reina Spatari shpallet sportistja më e mirë teknike për femije! U arritën këto medalje individuale: 13 medalje ari 7 medalje argjendi 12 medalje bronzi Femije A 1. Alim Maho -27 kg kampion 2. Enriko Aramalli -29 kg…

Zhvillohet kampionati ndërkombëtar “4th Ulcinj Trophy”

Zhvillohet kampionati ndërkombëtar “4th Ulcinj Trophy”

Këtë fundjavë në Ulqin u zhvillua kampionati ndërkombëtar “4-th Ulcinj Trophy” Në këtë aktivitet morën pjesë 6 shtete, 525 sportistë nga 42 ekipe. Vllaznia Taekwondo mori pjesë me 32 sportistë dhe arriti të zërë vendin e 3-të në kategorinë e të rriturve. Medalje individuale te arritura: 5 vende të para 8 vende të 2-ta 14…

Përfundoi kampionati kombëtar për kategorinë: para të rinj, të rinj dhe të rritur.

Përfundoi kampionati kombëtar për kategorinë: para të rinj, të rinj dhe të rritur.

Vllaznia Taekwondo merr pjesë me 38 sportistë dhe shpallet kampion në kategorinë e para të rinjve. Vend i 2-të me kategorine e të rinjve. Vend i 2-të me kategorinë e të rriturve. Edrit Çoka shpallet sportisti më i mirë teknik tek para të rinjtë. Isra Meta shpallet sportistja më e mirë teknike tek të rejat….

Përfundoi kampionati ndërkombëtar “Baby Cup” në Trikala të Greqisë ku morën pjesë 800 sportistë

Përfundoi kampionati ndërkombëtar “Baby Cup” në Trikala të Greqisë ku morën pjesë 800 sportistë

Ky aktivitet kishte si qëllim të merrnin pjesë sa më shumë fëmijë për të fituar eksperiencë dhe për tu argëtuar. Ata zhvilluam shumë ndeshje me njeri tjetrin ku në fund te gjithë ishin fitues. Falënderojmë mjeshtrin Nikos Paitaridis për ftesën dhe mikpritjen. Ky aktivitet ishte shembull për ne nga mënyra e organizimit dhe mendoj që…

Vllaznia Taekwondo e para në kampionatin kombëtar ” 4-th Cadet & Children Select”

Vllaznia Taekwondo e para në kampionatin kombëtar ” 4-th Cadet & Children Select”

Vllaznia merr pjesë me 60 fëmijë në një kampionat ndërkombëtar dhe shpallet kampion duke u renditur me pikë e para nga 24 ekipe me 412 sportistë pjesëmarrës. Përfundoi me sukses kampionati ndërkombëtar për fëmijë “4-th Cadet & Children Select” në pallatin e sportit “Feti Borova” të kryeqytetit. Një aktivitet mjaft argëtues dhe kompetitiv për fëmijët…

End of content

End of content