Ceremonia e ndarjes së brezave të zinj

Ditën e Shtune u zhvillua ceremonia e ndarjes së brezave të zinj në ambientet e pallatit të sportit “Fetih Borova” në Tiranë. Nga ekipi i Vllaznisë certifikuan këto sportistë:

  1. Omer Puka 1 POOM
  2. Arbios Kraja 1 POOM
  3. Franko Suka 1 POOM
  4. Drini Shehu 1 POOM
  5. Bertan Çeliku 1 POOM
  6. Ajla Maho 1 DAN
  7. Arsiha Hasani 1 DAN
  8. Neual Uruçi 1 DAN
  9. Esad Malaj 2 DAN
  10. Edrit Çoka 3 DAN

Ju kujtojmë që suksesi vjen vetëm nëpërmjet përpjekjes, punës, mundit dhe seriozitetit. Dëshiroj që arritja e gradës së marrë ti shërbejë shoqërisë ku ne jetojmë si model suksesi dhe bartësve të tyre përgjegjësi më të madhe.