Kampionati ” 7-th Tirana Trophy”

Këtë fundjavë në parkun olimpik Feti Borova u zhvillua kampionati ndërkombëtar “Tirana Trophy”

Në këtë aktivitet morën pjesë 19 ekipe nga Italia, Greqia, Mali i Zi, dhe Shqiperia me rreth 400 sportistë.
Ekipi i Vllaznisë bëri paraqitje të mirë duke u rënditur në vend të 5-të me pikë të përgjithshme.

Rezultatet individuale janë:
6 vende të para 🥇
5 vende të dyta 🥈
5 vende të treta 🥉

Kategoria Kids 6-7 vjeç

 1. Amri Peqini -25 kg vend i 2-të

Kategori Kids 8-9 vjeç

 1. Klevis Mecaj -27 kg vend i 3-të
 2. Elois Spatari -29 kg kampione
 3. Omer Puka -33 kg vend i 2-të
 4. Xhesina Lekaj -33 kg kampione
 5. Elia Golemi -33 kg vend i 2-të
 6. Keida Duli -36 kg vend i 3-të

Kategoria Young Cadets

 1. Alim Maho -29 kg vend i 4-të
 2. Albion Murrizi -29 kg vend i 4-të
 3. Sion Marashi -40 kg vend i 3-të
 4. Franko Suka +48 kg kampion

Kategoria Cadets

 1. Menida Meta -37 kg kampione
 2. Arisla Boriçi -44 kg vend i 3-të
 3. Edrit Çoka -45 kg vend i 2-të
 4. Amina Hadri -47 kg vend i 3-të

Kategoria Junior

 1. Isra Meta -49 kg kampione

Kategoria Senior

 1. Irsa Osmanagiq -62 kg kampione
 2. Esad Malaj -63 kg vend i 3-të

I urojmë suksese të gjithë sportistëve tonë dhe përgatitemi për aktivitetin e rradhës që do kemi në Shkodër!