Kupa e Shqipërisë

Ekipi i Vllaznisë merr pjesë me 104 sportistë në Kupen e Shqipërisë në Taekwondo dhe shpallet:

Kampion me fëmijët,

Nën kampion me para të rinjtë,

Vend i 3-të me të rinjtë,

Vend i 3-të me të rriturit.

Sportistja Ajris Sula e ekipit tonë shpallet sportistja më e mirë për fëmijë në këtë aktivitet.

Pallati i sportit Qazim Dervishi solli atmosferën e bukur të Arteve Marciale ku u dëshmua sërisht dashamirësia, sportiviteti dhe bashkëpunimi mes ekipeve Shqiptare ku morën pjesë 20 ekipe me rreth 400 sportistë.

Kësaj atmosfere iu bashkuan edhe figura të rëndësishme të qytetit tonë dhe jo vetëm, ku na nderuan me pjesmarrjen e tyre z/v ministri i sportit Endri Hoxha , deputetja e qarkut Shkoder Edona Bilali , prefektja znj. Majlinda Angoni, drejtoresha e Rinisë dhe Sportit znj. Amila Gjyrezi dhe anëtarja e Këshillit Bashkiak znj. Jona Leçejza.

Falenderojmë Federata Shqiptare Taekwondo World – World Taekwondo Albania për organizimin e këtij aktiviteti dhe Bashkia Shkodër për mbështetjen e dhënë.

Për shijimin e gjithë kësaj atmosfere të mirë, pas kornizave që nuk duken por që punojnë me përkushtimin e palodhur, qendrojnë ato të cilët janë jo vetëm motorri i ekipit por dhe pesha e rëndësishme që diten të mbajnë mbi supe emrin Vllaznisë që të kishte paraqitje dinjitoze, e ato janë djemt e vajzat tonë ku nuk do të hezitojmë ti përmendim të gjithë me emra.

Faleminderit shum Neriman Puka, Nikolin Perzefi Perzefi bashkë me ekipin e tij të mrekullueshëm”Nini Taekwondo, Blerta Perzefi, Irsa Osmanagiq, Selma Uruçi, Enisa Shabaj, Marian Ngobeh, Neual Uruçi, Muhamed Dyli, Rejan Dyli, Edri Hoti, Edrit Çoka, Hysen Kermeshtna (Ziku), Lindi Dervishi, Learta Trushi, Sajmir Trushi, Albert Puka, Gledjon Puka, Bujar Puka, Elsameda Çinarja, Sokol Xhabija, Edison Kraja, Bilal Puka, Gëzim Ferhati, (kërkojmë falje nëse kemi harruar ndokend).

Falenderime të përzemërta për ju që na bëni të ndihemi krenar, vërtetë e keni dëshmu çdo herë që kur ju lihet një pergjegjësi e përmbushni me mjaft aftësi.

Falenderime speciale shkojnë për prindërit e fëmijëve tanë që janë gjithashtu mbështetje e madhe për ne.

Këto janë arritjet individuale:

22 vend të para

24 vend të 2-ta

40 vend të 3-ta

Kategoria femije C

1. Blini Hasandoçaj -21 kg vend i 3-të

2. Joel Marinaj -21 kg vend i 3-të

3. Edrin Murrizi -21 kg vend i 2-të

4. Elkida Hysaj -21 kg vend i 4-të

5. Mia Plaku -21 kg vend i 3-të

6. Ersa Lika -21 kg kampione

7. Amri Peqini -23 kg kampion

8. Irsa Coka -23 kg kampione

9. Armin Hoxha -25 kg vend i 3-të

10. Roel Shimaj -25 kg vend i 2-të

11. Rean Sela -29 kg vend i 3-të

12. Aiden Hasmegaj -29 kg vend i 2-të

13. Asja Mucaj -29 kg vend i 3-të

14. Amelia Kuci -29 kg vend i 2-të

15. Amadio Beqiri -33 kg vend i 3-të

16. Lindi Shehu -33 kg vend i 4-të

17. Halisa Abdall -33 kg kampione

18. Belkisa Nushi -36 kg kampione

19. Amelia Ndoj -36 kg vend i 2-të

Kategoria Fëmijë B

20. Noel Dibra -25 kg vend i 3-të

21. Arlis Buqaj -25 kg vend i 4-të

22. Amos Zeqo -25 kg vend i 3-të

23. Elois Spatari -25 kg vend i 2-të

24. Klevis Mecaj -27 kg vend i 3-të

25. Ednor Terbuni -27 kg vend i 2-të

26. Luar Hoti -29 kg kampion

27. Omer Puka -31 vend i 2-të

28. Ajris Sula -31 kg kampione (sportistja më e mirë teknike për fëmijë)

29. Elia Golemi -31 kg vend i 2-të

30. Asena Gradeci -31 kg vend i 3-të

31. Rajan Martinaj -33 kg vend i 3-të

32. Amri Coka -33 kg vend i 3-të

33. Sidrit Hoxhaj -36 kg vend i 2-të

34. Xhesina Lekaj -36 kg kampione

35. Kejsi Shkreli -36 kg vend i 3-të

36. Keiden Frroku -40 kg vend i 4-të

37. Dionis Ymeri -40 kg vend i 4-të

38. Arsejda Rranxi -40 kg kampione

39. Rohan Hasani +40 kg kampion

40. Erlis Kruja +40 kg vend i 3-të

41. Hea Rexhepi +40 kg vend i 3-të

42. Anita Velaj +40 kg vend i 3-të

Kategoria Fëmijë A

43. Alim Maho -29 kg vend i 3-të

44. Albion Murrizi -29 vend i 3-të

45. Xhozef Delija -31 kg kampion

46. Martin Lulaj -33 kg vend i 3-të

47. Ajsel Gradeci -33 kg vend i 2-të

48. Erglisa Lika -33 kg vend i 3-të

49. Brion Lekaj -36 kg vend i 4-të

50. Arel Hysaj -36 kg vend i 4-të

51. Julid Shimaj -36 vend i 4-të

52. Enea Velaj -36 kg vend i 4-të

53. Bertan Çeliku -40 kg kampion

54. Sion Marashi -40 kg vend i 2-të

55. Oneis Vuçaj -40 kg vend i 4-të

56. Ennes Malaj -44 kg vend i 3-të

57. Ema Ymeri -44 kg kampione

58.Orgen Gjuhca -48 kg vend i 3-të

59. Reina Spatari +44 kg kampione

60. Franko Suka +48 kg vend i 2-të

61. Aldin Draga +48 kg kampion

62. Daniel Zefi +48 kg vend i 4-të

Kategoria Para të rinj

63. Menida Meta -41 kg kampione

64. Riada Gradeci -44 kg vend i 3-të

65. Ana Pici -44 kg vend i 3-të

66. Arisla Boriçi -44 kg vend i 2-të

67. Edrit Coka -45 kg kampion

68. Amina Hadri -47 kg vend i 3-të

69. Edina Balijaj -47 kg vend i 3-të

70. Rejsi Meaj -49 kg vend i 3-të

71. Alen Beqiri -49 kg vend i 4-të

72. Noel Camaj -49 kg vend i 4-të

73. Aron Lulaj -49 kg vend i 4-të

74. Revne Deda -53 kg vend i 3-të

75. Joni Nezaj -53 kg vend i 3-të

76. Ibrahim Rahova -57 kg vend i 3-të

77. Rejan Dyli -57 kg vend i 2-të

78. Rea Broci -59 kg vend i 2-të

79. Ingrid Kthupi +59 kg vend i 3-të

80. Ema Dodaj +59 kg vend i 2-të

81. Ambri Mustafa -61 kg vend i 2-të

82. Alessandro Hoti +65 kg vend i 2-të

Kategoria Të rinj

83. Aron Duka -48 kg kampion

84. Isra Meta -49 kg kampione

85. Ensar Dani -55 kg vend i 3-të

86. Selma Uruçi -55 kg vend i 3-të

87. Irsa Osmanagiq -63 kg kampione

88. Alesia Zefi -63 kg vend i 2-të

89. Saimir Trushi -68 kg vend i 3-të

90. Muhamed Dyli -68 kg vend i 3-të

91. Erdis Thelbi -78 kg vend i 3-të

Kategoria Të rritur

92. Enisa Shabaj -53 kg kampione

93. Neriman Puka -53 kg vend i 2-të

94. Edri Hoti -58 kg vend i 2-të

95. Hysen Karmeshtna -58 kg vend i 3-të

96. Esad Malaj -63 kg kampion

97. Nejla Uruçi -73 kg kampione

98. Neual Uruçi -74 kg vend i 3-të

99. Nikolin Perzefi -80 kg vend i 3-të

100. Lindi Dervishi -80 kg vend i 2-të

101. Realdi Rrotani +87 kg vend i 2-

Suksese në aktivitetet e rradhës!

Coach Elion Puka!