Testimi brezave me ngjyrë

Këtë javë u zhvillua me sukses testimi i brezave me ngjyrë për 40 sportistë të ekipit të Vllaznisë.

I urojmë suksese të gjithëve ne vazhdimesi dhe pergatitemi për garat e rradhës.