Vllaznia në vend të 5-të nga 34 ekipe në kampionatin “Ulqin Trophy

Këtë fundjavë në Mal të Zi u zhvillua kampionati ndërkombëtar në Taekwondo “Ulqini Trophy”.

Në këtë aktivitet morën pjese 33 ekipe me 350 garues nga 5 shtete: Mal i Zi, Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Bosnie dhe Herzegovinë.
Ekipi ynë i Vllaznisë mori pjesë me 31 sportistë dhe me grumbullim pikësh në total u rëndit në vend të pestë.

Rezultatet individuale janë këto:

8 vende të para
11 vende të 2-ta
9 vende të 3-ta

Kids

 1. Asier Sula -18kg vend i 2-të.
 2. Inglis Haxhija -20 kg vend i 2-të.
 3. Omer Barbullushi -20 kg vend i 3-të
 4. Greis Hasanaj -22 kg vend i 2-të.
 5. Xhoel Gjergji -24 kg vend i 2-të.
 6. Amri Peqini -24 kg vend i 4-të
 7. Tristan Kraja -26 kg vend i 3-të
 8. Amel Bushati -26 kg vend i 2-të
 9. Zejd Boshnjaku -36 vend i 3-të
 10. Maria Gjini -36 kg vend i 4-të

Young Cadet

 1. Ednor Terbuni -30 kg vend i 2-të.
 2. Elois Spatari -30 kg vend i 2-të
 3. Omer Puka -35 vend i 3-të.
 4. Harold Hallunaj -39 kg kampion.
 5. Ema Ymeri -43 kg vend i 2-të
 6. Irdi Beqiri -51 kg vend i 3-të.
 7. Antonio Gjini +51 vend i 3-të.

Cadets

 1. Menida Meta -41 kg kampione
 2. Melody Maliqi -44 vend i 3-të
 3. Franko Suka -57 kg, vend i 3-të
 4. Joni Nezaj -57 kg, vend i 2-të.
 5. Reina Spatari -59 kg kampione

Junior

 1. Amina Hadri -46 kg vend i 2-të
 2. Edrit Coka -48 kg, kampion.
 3. Isra Meta -52 kg kampione
 4. Adri Gorrila -59 kg, kampion.
 5. Ensar Dani -59 kg, vend i 2-të.
 6. Ambri Mustafa -63 kg, kampion.
 7. Muhamed Dyli -68 kg, vend i 3-të.
 8. Sajmir Trushi -73 kg, kampion.

Senior

 1. Edri Hoti -58 kg, vend i 3-të.

Paraqitje ishte mjaft e mirë e sportistëve tonë dhe besojmë që eksperienca të tilla do na ndihmojnë më shumë për aktivitetet e rradhës.
Shpresojmë të jemi më këmbëngulës e të vazhdojmë punën me seriozet për të arritur objektivat që i kemi vendosur vetes!