Vllaznia Taekwondo e para në kampionatin kombëtar ” 4-th Cadet & Children Select”

Vllaznia merr pjesë me 60 fëmijë në një kampionat ndërkombëtar dhe shpallet kampion duke u renditur me pikë e para nga 24 ekipe me 412 sportistë pjesëmarrës.

Përfundoi me sukses kampionati ndërkombëtar për fëmijë “4-th Cadet & Children Select” në pallatin e sportit “Feti Borova” të kryeqytetit.

Një aktivitet mjaft argëtues dhe kompetitiv për fëmijët dhe para të rinjtë ku shpërblimet ishin të shumta për kampionët tonë të Vllaznisë.

Përveç medaljeve të shumta, Mateo Gjonaj dhe Xhozef Delija u bënë përfitues të dy biçikletave të dhuruara nga organizatori i këtij evenimenti Xhevahir Hysa i ekipit Tkd Studenti, ku i shprehim mirënjohje dhe falenderime të përzemërta.

Kupën e vendit të parë ja dorëzuan prof. Ditmir Vodinaj, ndër ish sportistët më të mirë të ekipit tonë dhe aktualisht trajner i ekipit kombëtar të Maltës.

Këto janë rezultat e arritura nga sportistët tanë:

Cadet

 1. Menida Meta -37 kg kampione
 2. Sudejsa Malaj -37 kg vend i 4-të
 3. Arisla Borici -37 kg vend i 4-të
 4. Noel Camaj -41 kg vend i 4-të
 5. Edrit Coka -41 kg kampion
 6. Revne Deda -41 kg vend 4-të
 7. Riada Gradeci -41 kg vend i 2-të
 8. Gjulja Xhaji -44 kg vend i 4-të
 9. Aron Duka -45 kg kampion
 10. Aron Lulaj -45 kg vend i 4-të
 11. Amina Hadri -47 kg vend i 3-të
 12. Edina Balijaj -47 kg vend i 2-të
 13. Ibrahim Rahova -49 kg vend i 2-të
 14. Klejvis Kruja -49 kg vend i 4-të
 15. Ensar Dani -49 kg vend i 3-të
 16. Ambri Mustafa -53 kg vend i 2-të
 17. Altin Lasku -57 kg kampion
 18. Ingrid Kthupi -59 kg vend i 3-të
 19. Enes Rako -65 kg vend i 4-të

Young Cadet

 1. Martin Lulaj -29 kg vend i 3-të
 2. Enriko Aramalli -29 kg vend i 4-të
 3. Brion Lekaj -29 kg vend i 4-të
 4. Xhozef Delija -29 kg vend i 4-të
 5. Rezart Malaj -29 kg vend i 2-të
 6. Albion Murrizi -29 kg vend i 3-të
 7. Maira Kraja -29 kg vend i 3-të
 8. Arel Hysaj -33 kg vend i 4-të
 9. Ennes Malaj -33 kg vend i 4-të
 10. Arbios Kraja -33 kg vend i 4-të
 11. Ajsel Gradeci -33 kg kampione
 12. Sion Marashi -37 kg vend i 4-të
 13. Oneis Vucaj -37 kg vend i 4-të
 14. Elsar Balaj -37 kg vend i 4-të
 15. Rean Beci -41 kg kampion
 16. Franko Suka -44 kg kampion
 17. Reina Spatari -47 kg kampione

Ndërsa kampionët e kategorisë Fëmije B dhe C janë:

 1. Noel Dibra -23 kg
 2. Daris Kraja -23 kg
 3. Klevis Mecaj -25 kg
 4. Asena Gradeci -25 kg
 5. Elois Spatari -27 kg
 6. Luar Hoti -29 kg
 7. Ajris Sula -29 kg
 8. Omer Puka -31 kg
 9. Ergit Rreshketa -31 kg
 10. Skerdilajd Egerci -31 kg
 11. Elia Golemi -31 kg
 12. Xhesina Lekaj -31 kg
 13. Sejdi Bregu -36 kg
 14. Geald Mema -36 kg
 15. Ajlin Truma -36 kg
 16. Amel Brahusha -40 kg
 17. Amer Vrina -44 kg
 18. Rohan Hasani -44 kg
 19. Mateo Gjonaj +44 kg
 20. Amar Taja -21 kg
 21. Joel Marinaj -21 kg
 22. Edrin Murrizi -21 kg
 23. Rois Pylla -29 kg
 24. Ajan Zadeja -33 kg

Falenderime të veçanta për stafin e ekipit tonë Neriman Puka, Irsa Osmanagiq, Selma Uruçi, Esad Malaj, Neual Uruçi, Edri Hoti.

Prindërit tanë janë forca më e madhe dhe pa mbështetjen e tyre nuk arrihen këto rezultate.

Krenar me sportistët tonë.

Krye/trajneri Elion Puka!